fbpx

Stemningsfoto

Bryllupsfotografering

Fotograf Maja Rohde Sværke - bryllupsfotografering

Når jeres fantastiske dag er ovre, har I kun minderne tilbage. Sørg for at forevige minderne, så de ikke bliver glemt.

“Vi er ikke til opstillede billeder og mener derfor ikke bryllupsportrætter er for os.”

Lyder det bekendt?

I er ikke de eneste! Faktask er 90% af mine kunder ikke vandt til at stå foran et kamera, og de har en forestilling om, at de ikke er fotogene. De føler sig akavede foran et kamera.

Heldigvis er I kommet det rette sted hen!
Jeg ved nemlig lige præcist, hvordan I har det.

Faktisk havde min mand og jeg det på præcist samme måde, da vi skulle giftes tilbage i 2015.
Jeg vidste, at jeg ville investere i en heldagsfotograf til at fange bryllupsstemningen fra start til slut samt alle de små øjeblikke i løbet af dagen, som vi ikke så, da vi havde travlt med at nyde dagen og udføre værtsrollen. Fotografen fulgte os i 15 timer (med 2 timers velfortjent pause mellem portrætter og middag).

Jeg tvang mig selv og min mand til også at få taget bryllupsportrætter, selvom alt strittede i os – fordi det slet ikke var os.

Men jeg er SÅ glad for, at vi gjorde det! Jeg ville have fortrudt ikke at få disse særlige øjeblikke mellem min mand og jeg foreviget – kun os, uden tilskuere. Vi nød tiden alene sammen med vores fotograf.

 

Jeg guider jer 100%

Nøglen til de naturlige og uopstillede billeder er oftest ikke, at I føler det naturligt at stå foran et kamera. ALLE kan få taget flotte og naturlige billeder, selvom de føler sig akavede foran et kamera.

Nøglen er, at I investerer i en fotograf, der VED hvordan I har det, der har erfaring i at guide og som kan se udover den akavede situation og bruge netop denne til at fange nogle særlige øjeblikke.

Det er her, jeg kan hjælpe.

Jeg overlader jer ikke til jer selv, når vi skal tage bryllupsportrætter. Jeg lytter til jer, jeres ønsker samt jeres drømme, og jeg sørger for at fange jeres kærlighed til hinanden.

 

Kemien er vigtig

Vi skal ikke være fremmede for hinanden inden dagen for jeres bryllup. Derfor tilbyder jeg to samtaler: Den uforpligtende afklaringssamtale over videokald eller fysisk møde samt en førsamtale ca. en måned inden jeres store dag.

Ved afklaringssamtalen snakker vi jeres ønsker for den store dag, I fortæller mig om, hvordan I mødte hinanden, hvad der er vigtigt for jer samt hvilke detaljer, I allerede har på plads.
Jeg fortæller lidt om mig selv, og hvordan forløbet fra fotografering til levering af billeder er, så I kan være helt trygge og slappe af ved tanken om, at I kan sætte fluehak ved endnu en ting på jeres lange planlægningsliste.

Når vi har snakket sammen udformer jeg et tilbud helt specielt til jer udfra jeres ønsker. 

Ved førsamtalen ca. en måned inden jeres bryllup snakker vi igen detaljer for dagen, da I gerne skulle være kommet lidt tættere på en endelig tidsplan på dette tidspunkt. Vi snakker lokation for bryllupsportrætterne, og I har mulighed for at stille alle de spørgsmål I måtte have.

 

Du skal ikke vælge dine minder fra!

Når I booker jeres bryllupsfotografering hos mig, har jeg kun én pakke. På den måde skal I ikke bekymre jer om at skulle vælge jeres dyrebare minder fra, når I modtager billederne efter jeres bryllup.

Min pakke starter fra 2 timer. Dette dækker typisk vielse og portrætter på en lokation tæt på kirken/rådhuset.
I kan tilkøbe flere timer. Fortæl mig hvad I drømmer om og tidplan, så skal jeg fortælle jer hvor mange timer det bliver.

Senest dagen efter jeres bryllup modtager I op til 10 previewbilleder, som I kan bruge til at annoncere jeres bryllup på sociale medier eller blot gemme på telefonen. Previewbillederne er en forsmag på hvad I har i vente.

Ca. 3 uger efter jeres bryllup kan I forvente at modtage resten af jeres billeder.
I modtager ALLE gode billeder fra dagen. I skal ikke vælge jeres minder fra. Og eftersom jeg går op i at fange stemningen omkring jeres store dag, kan dette netop være svært at skulle gøre.

Jeg opfordrer altid til at få jeres minder fremkaldt. Det forstærker minderne fra jeres store dag og I vil få meget større glæde af dem, end hvis de bliver gemt væk på en computer.

De 2 mest populære tilkøb af printprodukter hos mine brudepar er:
– Special designet luksusalbum, som smukt fortæller historien om jeres store dag.
– Vægprint fra str. 40×60 cm. Herunder særligt aluprint, som med sin kvalitet viser jeres minder fra den smukkeste side i et rent og enkelt udtryk.

Skal vi se om vi er et match? 

Inkludér følgende i jeres mail (copy/paste gerne punkterne ind i mailen):

Emnefelt: Bryllup d. (indsæt dato for jeres bryllup)

  1. Fulde navne på jer begge samt et telefon nr.
  2. Dato for jeres bryllup
  3. Hvor mange timer ønsker I dækket fra jeres store dag? Hvis ikke I kender antal timer, så skriv hvad I drømmer om fx. forberedelse hos bruden, vielse og portrætter.
  4. Alle detaljer I kender indtil videre: Hvor skal I giftes, hvor skal recetionen holdes, hvor skal festen holdes, hvor ønsker I portrætter taget osv.
  5. Fortæl mig lidt om jer og jeres drømme for jeres store dag.
  6. Hvordan har I fundet frem til mig?

Maja Rohde Sværke // StemningsFoto
CVR: 40664521

materiale © Maja Rohde Sværke 2019
2765 Ledøje

Tlf.: 61653178
Mail: kontakt@stemningsfoto.dk

Handelsbetingelser