fbpx

Stemningsfoto

Mor & Mig

Stemningsfoto Maja Rohde sværke mor og mig

Minderne sammen med dit barn vil glæde mere end du aner!

Personligt har jeg ikke mange billeder sammen med mine forældre og det er jeg meget ked af. Dem jeg har, betyder alverden for mig! Ligesåvel som at de billeder og minder jeg har sammen med mine børn betyder alt!

De smukke minder skal ikke kun fanges, når du er gravid, for historien slutter ikke der. Den fortsætter sammen med dit barn og det er vigtigt, at du også er en del af den histoerie. 

At du også er med på billeder, så dit barn kan se og mærke kærligheden fra dengang de blev taget. Så du bedre kan fortælle om dem. Om det er smukke “perfekte” billeder eller fjollebilleder betyder ikke noget! Det der betyder noget, er at I er sammen!

Vi har en tendens til at glemme tiden vi er i og glæder os til det nye store skidt i vores barn liv eller vores eget. Når vi foreviger minderne ved at få taget billederne sammen fastfryser vi tiden og dagen, øjeblikket eller situationen vil være nem for dig at rejse tilbage i. Det er det billeder kan – de hjælper os med at huske og de bringer vores minder til live.

Stemningsfoto Maja Rohde sværke mor og mig

Priser på billeder

Studie – digitale billedfiler

*Priser gælder pr. 1/2-24 (har du booket fotografering i 2023 vil køb af billeder være til 2023 pris).

1 stk. kr. 750,-
5 stk. kr. 2.500,-
10 stk. kr. 3.900,-

Tilkøb af sort/hvid udgave stk. kr. 100,-
Alle billeder bliver redigeret i farve. Ønsker du dem i sort/hvid, kan dette købes for kr. 100,- stk. Du modtager både billedet i farve og sort/hvid.

Maja Rohde Sværke // StemningsFoto
CVR: 40664521

materiale © Maja Rohde Sværke 2019
2765 Ledøje

Tlf.: 61653178
Mail: kontakt@stemningsfoto.dk

Handelsbetingelser