fbpx

Stemningsfoto

Gravidfotografering

Maja Rohde Sværke - Gravidfotograf

Forevig din flotte gravide mave – du får den ikke igen!

Forevig din flotte gravide mave med en selvforkælende gravidfotografering – du får den ikke igen (også selvom du bliver gravid igen, er det ikke den samme graviditet).
Der følger rigtig mange minder med en graviditet. Uanset om det er din første eller din fjerde.

Kvindekroppen er ret fantastisk! Tænk sig at på blot 9 måneder har du skabt liv.

Jeg elsker, at få æren af at tage kvinders gravidbilleder. Jeg har selv født to børn og ved derfor hvordan det er at bære rundt på et menneske og på hvordan det kan påvirke ens krop. Mine graviditeter var ikke nemme, men alligevel tænker jeg tilbage på dem som noget smukt, dejligt og helt fantastisk! Selvom jeg havde ondt og selvom det ikke altid er kønt, at være gravid, er det min overbevisning, at den skal fotograferes og foreviges som den skønhed og magiske tid i dit liv som det er – du skaber liv – du skaber dit guld.

Jeg elsker, når I viser mig lidt personlighed foran kameraet!

Jeg ved hvordan du har det!

Jeg valgte gravidfotografering fra, da jeg ventede min første. Dengang – for 6 år siden – følte jeg mig virkelig akavet foran et kamera, jeg følte ikke at det var “mig”, og så hjalp det heller ikke, at de gravidfotografer, jeg kunne finde, kun lavede billeder med kvinder i store kjoler, der skulle flyve bagved en.

Lad mig sige det mildt – det var ikke noget for mig!

Men jeg fortryder, at jeg ikke har nogen proffesionelle gravidbilleder, fra jeg ventede min søn!

Derfor giver det endnu mere mening for mig, at lave det jeg laver. At hjælpe andre kvinder, der har det lige som jeg selv havde det, med at føle sig tryg og komfortable foran mit kamera og til at skabe tidsløse minder af deres gravide mave, der ikke kun følger en trend, men også kan være stilfulde om 50 år.

Jeg guider dig

Ved en gravidfotografering skal du slet ikke være nærvøs for, om du bliver guidet til hvad du skal gøre, hvordan du skal stå, om du skal smile eller ej. Jeg guider dig! Og har du din partner med, guider jeg naturligvis jer begge to.

Det siger mine kunder

Elisabeth

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Behagelig oplevelse – især for en som mig, som normalt ikke ville vælge at blive fotograferet hos en professionel.
Maja formodede, at få mig til føle mig veltilpas og billederne blev super gode. Mine varmeste anbefalinger herfra!

Michala

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse! Trods en lang hospitalsindlæggelse og dermed en konklusion om, at graviditetsbilleder ikke skulle være denne gang, kom jeg afsted – og jeg fortryder det ikke ér sekund. Det var en fantastisk oplevelse hvor vi blev guidet på bedste vis, og hørt hvis vi selv havde nogle forslag. Vi endte med SÅ mange flotte billeder, at det var svært at vælge. Men vi fik valgt nogle flotte flotte billeder, som jeg nu 2 år efter stadigvæk sidder og smiler af. Der er ingen tvivl om, at jeg også skal have taget mine næste graviditetsbilleder her.

Rikke og Gavin

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe anbefaling af Maja/Stemningsfoto!
Min forlovede og jeg havde talt om, at vi godt kunne tænke os en fotograf, som kunne tage graviditetsbilleder af os begge og maven. Og vi faldt tilfældigvis over Maja på Instagram og bookede en tid.

Og vi var så glade for hele oplevelsen!

Maja er sød og super god til at gøre hele oplevelsen naturlig og afslappet. Og vi kunne rigtig godt lide, at hun var så god til at guide os, når nu vi selv godt kan være lidt generte foran kameraet. Men det blev så naturligt og vi følte os begge rigtig godt tilpas undervejs🙏 Og billederne er SÅ smukke!
Vi var så glade for oplevelsen, at vi også har booket Maja til vores bryllup🤩

Amanda

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fik taget gravid billeder og det var sådan en god oplevelse. Jeg blev grundigt guidet og følte mig enormt tryg undervejs og har idag de fineste billeder af mig og min mave. Helt klart en anbefaling værd!

Ziggy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har fået taget både graviditetsbilleder og babybilleder af Maja, og jeg elsker dem!
Udover at være en sindssygt dygtig fotograf, er Maja bare så sød og får en til at føle sig godt tilpas under fotograferingen!
Hun er også god til uregerlige unger, der ikke vil sidde stille for kameraet!
Til april skal hun også tage mine bryllupsbilleder!

Fotograf Maja Rohde Sværke - Gravid silhuet

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål herunder – men husk, at du altid er velkommen til at skrive, hvis du har andre spørgsmål til gravidfotograferingen eller efterfølgende forløb.
Hvornår er det bedst at få foreviget sin gravide mave?

Mellem uge 30 og 36 sidder maven pænest, da den ofte sidder højt og er mest “rund”.

Der vil selvfølgelig være undtagelser, da alle graviditeter er forskellige.
Hvis du foreksempel venter tvillinger eller er flergangsfødende, kan en fotografering sagtens foregå før uge 30.
Er du ikke særlig stor, kan en gravidfotografering også godt foregå efter uge 36 – husk blot på, at det er mere usikkert efter 36 graviditetsuger, da fødslen ligger meget tæt på.

Er du gravid med tvillinger anbefaler jeg at du er mellem 25 – 30 uger. 

Hvad er prisen på billederne?

Hos StemningsFoto er prisen for fotograferingen og valg af billeder delt op ved fotografering i studiet.

Det vil sige, at du først betaler for fotograferingen, når du booker og når du har været til din gravidfotografering betaler for det antal billeder, du forelsker dig i.

Efter fotograferingen udvælger jeg de bedste billeder, der blev taget – typisk mellem 50 og 70 billeder – vi ser billederne igennem sammen og du kommer stille og roligt frem til dine favoritter.

De fleste af mine gravide vælger 10 eller 15 billeder, men du har naturligvis også mulighed for at købe flere eller færre.

Billeder bliver altid købt som digitale billedfiler først. Denne pris repræsentere det arbejde, der ligger forud for redigering af billeder + at du kan bruge dem igen og igen på computer, telefon og at du altid har en backup af dine billeder.

Jeg tilbyder naturligvis også at fremkalde dine billeder – så de bliver mere værdifulde for dig. Dette er et tilkøb. Læs mere under spørgsmålet “Kan jeg få mine billeder fremkaldt?”

Pris på digitale billedfiler:
1 stk. kr. 750,-
5 stk. kr. 2.500,-
10 stk. kr. 3.900,-

Tilkøb af sort/hvid udgave stk. kr. 100,-
Alle billeder bliver redigeret i farve. Ønsker du dem i sort/hvid, kan dette købes for kr. 100,- stk. Du modtager både billedet i farve og sort/hvid.

Kan jeg få mine billeder fremkaldt?

Det kan du tro!

Efter din fotografering i mit studie vil vi gennemgå de forskellige løsninger jeg tilbyder. Både pakker med digitale billedfiler og print og hvad der er af muligheder for køb af print efter køb af digitale billedfiler.

Priserne er ikke listet på min hjemmeside, da digitale billedfiler altid bliver købt før printløsninger tilbydes.

Derudover er det nemmere for mig at vise dig kvaliteten i de produkter jeg tilbyder, når du ser dem fysisk i mit studie.

Jeg tilbyder både printpakker og enkelte print, aluprint, minialbums og special designede albums, hvor alle billeder er flot sat op.

Du kan til en hver tid henvende dig for at få dine billeder fremkaldt.

Jeg har ikke prøvet det før, Jeg er ikke god på billeder jeg tror ikke jeg kan få flotte billeder..

ALLE kan få flotte gravidbilleder! Se bare alle de smukke kvinder, der pryder min Instagram og hjemmeside.

90% af dem, har haft det præcis lige som dig! De tog chancen og bookede en fotografering hos mig – så jeg kunne vise dem, hvor smukke de i virkeligheden er.

Nogle kvinder føler sig ikke tilpas i sin gravide krop med de ekstra kilo – også selvom det naturligvis skyldes en baby i maven – og andre er bare ikke komfortable med at få taget billeder.

Det må ikke afholde dig for at booke en gravidfotografering, hvis du også har det sådan!

– Hvis ikke du er komfortabel foran et kamera, så hjælper jeg dig!

– Hvis ikke du er komfortable i din krop, så viser jeg dig, hvor smuk den er!

– Hvis du har brug for et selvtillidsboost, får du uden tvivl rigtig meget ud af at booke en gravidfotografering hos mig!

Det eneste det kræver er, at du kaster dig ud i det og lytter til hvad jeg beder dig om at gøre.

Jeg forstår godt, at det kan være meget grænseoverskridende at få taget billeder og ved nogle billeder er du endda ikke iklædt særlig meget tøj. Men husk på, at jeg ser på dig med proffesionelle øjne og ønsker kun, at du får de flotteste billeder, der minder dig om en tid, der aldrig kommer igen.

Guider du mig?

Du er i rigtig trygge hænder hos mig!

Jeg guider dig under hele din fotografering, så du ved præcis, hvordan du skal stå, hvor du skal kigge hen og om du skal smile eller ej.

Det er vigitgt for mig, at du føler, at jeg holder mig i “hånden” hele vejen.

Har du tendens til at føle dig lidt utryg ved at få taget billeder, så vil jeg næsten garantere, at du ikke kommer til at tænke på det, før EFTER vi er færdige.
Jeg taler dig nemlig igennem hele din fotografering.

Hvis du søger en gravidfotograf, der guider dig hele vejen igennem din fotografering og viser dig fra dine aller bedste vinkler – så er du kommet det rette sted hen.

Hvad skal jeg medbringe til fotografering i studie?

Inden din fotografering modtager du en forberedelsesguide med hjælp til tøjvalg mv.

Jeg anbefaler altid at medbringe følgende:
– Et matchende sæt undertøj (amme BHen må meget gerne blive hjemme)
– En stram kjole
– En stor/løs skjorte og/eller en kimono/morgenkåbe
– Evt. et par jeans gerne lyse (du behøver ikke kunne lukke dem)
– Sko (stilletter eller snaeks, alt efter hvad du er til – rengjort)
– Andet, der fortæller hvem du er fx en kasket, hvis du altid går med det, hat, body eller lign.

Det tøj du ser mine gravide har på her på hjemmesiden samt på min Instagram er alt sammen noget de selv har medbragt. Det er vigtigt for mig, at du får personlige billeder og det får du blandt andet ved at have dit eget tøj på.

Har du graviditetskjoler jeg kan låne?

Nej det har jeg ikke, men jeg hjælper dig med valg af tøj, smykker, hår mv. hvis du ønsker det.

Du modtager en guide til hvad du kan medbringe til din fotografering.

Det tøj du ser mine gravide har på her på hjemmesiden samt på min Instagram er alt sammen noget de selv har medbragt. Det er vigtigt for mig, at du får personlige billeder og det får du blandt andet ved at have dit eget tøj på.

Må jeg tage min kæreste / mand eller barn med?

Din mand og eventuelt barn er altid velkommen til din gravidfotografering.

Hvis du har dit barn med er det dog vigtigt, at du har en “hjælper” med, som kan underholde og eventuelt gå lidt væk med barnet, når vi kun tager billeder af dig.

Jeg har lidt legetøj i studiet ellers vil det være en god idé at medbringe lidt selv. Husk også snacks.

Kan jeg ikke bare købe et par billeder til udendørsfotografering?

Ved udendørsfotografering (og hjemmefotografering) tilbyder jeg kun at man booker fotografering, hvor alle gode billeder er inkluderet.

Du skal ikke bekymre dig om at skulle vælge dine dyrebare minder fra, når du modtager billederne ca 2 uger efter fotograferingen.

På den måde kan du blot nyde historien og glæde dig over at du har smukke minder fra en tid, der ikke kommer igen.

Når du modtager dit online galleri, kan du vælge at få dine minder femkaldt. Jeg tilbyder både printpakker og enkelte print, aluprint, minialbums og special designede albums, hvor alle billeder er flot sat op.

Du kan til en hver tid henvende dig for at få dine billeder fremkaldt.

Priser på billeder

Studie – digitale billedfiler

1 stk. kr. 750,-
5 stk. kr. 2.500,-
10 stk. kr. 3.900,-

Tilkøb af sort/hvid udgave stk. kr. 100,-
Alle billeder bliver redigeret i farve. Ønsker du dem i sort/hvid, kan dette købes for kr. 100,- stk. Du modtager både billedet i farve og sort/hvid.

Maja Rohde Sværke // StemningsFoto
CVR: 40664521

materiale © Maja Rohde Sværke 2019
2765 Ledøje

Tlf.: 61653178
Mail: kontakt@stemningsfoto.dk

Handelsbetingelser