fbpx

Stemningsfoto

Minishoot 2023

Hvordan booker jeg?

Du booker din tid til minishoot ved at klikke på dette link stemningsfoto.onlinebooq.dk

Der vil være frigivet nogle datoer og tidspunkter i mit online bookingsystem. Mangler der datoer i forhold til hvad, der er listet på hjemmesiden her – så er det fordi de ikke er mulige at booke endnu. Du kan altid skrive en mail til mig, hvis du har spørgsmål eller vil skrives på listen til en af de ikke offentliggjorte dage endnu: booking@stemningsfoto.dk

Hvad med vejret?

Som udgangspunkt afholdes minishootet stadig, selvom det skulle regne eller blæse en smule. Så tager vi blot passende tøj på og udstyrer os med pareplyer.

Er vejret så dårligt, at fotograferingen må aflyses, rykkes fotograferingen til nærmeste ledige dato. Passer denne dag ikke i kalenderen vil der være mulighed for at du kan komme på én af mine andre dage for minishoot.

Hvad med tøj?

Inden din fotografering modtager du en forberedelsesguide, hvori der står hvilke tøjvalg, der vil være gode til din fotografering, farver og andre nyttige informationer.

Du kan også finde inspiration til valg af tøj, ved at kigge i mit inspirationsgalleri neders på denne side.

Datoer og evt. “temaer” for minishoots

 

Ingen datoer eller temaer er offentliggjort endnu. Hold øje med min hjemmeside eller sociale medier for at få mere info, når det bliver offentliggjort.

Inspiratonsgalleri

Maja Rohde Sværke // StemningsFoto
CVR: 40664521

materiale © Maja Rohde Sværke 2019
2765 Ledøje

Tlf.: 61653178
Mail: kontakt@stemningsfoto.dk

Handelsbetingelser