fbpx

Stemningsfoto

Valentinstilbud

Er du i tvivl om ledige tider, køb af gavekort, booking af fotografering på de to kampagnedage (d. 14/2 og d. 25/2) eller andet, så skriv en mail på booking@stemningsfoto.dk (mærk gerne emnet med “Valentin”) eller klik på knappen ovenover.

Beløbet for valgte pakke betales ved booking. Beløbet kan ikke refunderes, men skulle der opstå uforudsete ændringer (fx en fødsel) kan pakken bruges til babyfotografering.

Booker du inden fredag d. 28/1 udformes et personligt gavekort, der kan pakkes ind og gives i gave på valentinsdag. Efter d. 28/1 sendes gavekortet pr. mail til selvprint.

OBS. Kun 2 ledige tider tilgængelig i studie på valentinsdag d. 14/2
Købes én af pakkerne (tilbud 4 er kun åben for booking d. 25/2) kan den bruges i hele 2022 og derfor bookes, når din partner er i ugerne mellem 30 – 36.

valentinsgave 2022 gravidfotografering
valentinsgave 2022 gravidfotografering

Den ultimative valentinsgave hvis I venter baby eller vil fejre kærligheden

Alle gravide ønsker at føle sig smukke og begæret selvom kroppen ser anderledes ud.

Forkæl din partners smukke gravide krop ved gravidfotografering i studie eller på flot lokation i 2765 Smørum / Ledøje.

Den smukke mave kommer ikke igen (også selvom hun bliver gravid igen. Det ikke den samme graviditet).
Der følger rigtig mange minder med en graviditet. Uanset om det er jeres første eller fjerde.

 

Lidt om fotografen

Mit navn er Maja, jeg er 30 år og har de sidste 2 år sat en ære i at forevige kvinders smukke krop under i deres graviditet.

Jeg har selv født to børn og ved derfor hvordan det er at bære rundt på et menneske og hvordan det kan påvirke ens krop.
Mine graviditeter var ikke nemme, men alligevel tænker jeg tilbage på dem som noget smukt, dejligt og helt fantastisk! Selvom jeg havde ondt og selvom det ikke altid er kønt, at være gravid, er det min overbevisning, at den skal fotograferes og foreviges som den skønhed og magiske tid i en kvindes liv som det er.

Jeg stræber efter at skabe elegante og tidsløse billeder og at give jer en oplevelse i ikke vil glemme.

valentinsgave 2022 gravidfotografering
Fotograf Maja Rohde Sværke - Gravid silhuet

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål herunder – men husk, at du altid er velkommen til at skrive, hvis du har andre spørgsmål til gravidfotograferingen eller efterfølgende forløb.

Hvor langt henne skal min partner være til en gravidfotografering?

Jeg anbefaler at man er mellem uge 30 og 36, da maven sidder pænest her. Den sidder ofte højt og er mest “rund”.

Der vil selvfølgelig være undtagelser, da alle graviditeter er forskellige.
Hvis I fx foreksempel venter tvillinger eller er flergangsforældre, kan en fotografering sagtens foregå før uge 30.
Er din partner ikke særlig stor, kan en gravidfotografering også godt foregå efter uge 36 – husk blot på, at det er mere usikkert efter 36 graviditetsuger, da fødslen ligger meget tæt på.

Er du i tvivl, så skriv en mail til mig på booking@stemningsfoto.dk

Jeg er i tvivl om min partner vil føle sig tilpas foran kameraet, da hun ikke helt kan finde til tilrette i sin gravide krop.

Jeg har mange gravide forbi studiet, der har små eller større komplekser med sin gravide krop. Ofte bunder det i, at de ikke ser deres krop i samme vinkel, som deres partner. 
Jeg vil gerne garantere, at dette vil være det største selvtillidsboost, du kan give din partner i en tid, hvor hormoner og kroppen ændre sig i takt med at der vokser sig et lille menneske i hendes mave.

Alle kan få taget flotte gravidbilleder – også selvom hun hverken er glad for at stå foran kameraet eller er særlig fotogen!

Det eneste det kræver er, at hun kaster sig ud i det (måske det kræver lidt overtalelse fra din side først) og lytter til hvad jeg beder hende om at gøre.

Guider du hende / os?

I er i rigtig trygge hænder hos mig!

Jeg guider hende/jer under hele fotograferingen, så hun ved præcis, hvordan hun skal stå, hvor hun skal kigge hen og om hun skal smile eller ej.

Det er vigitgt for mig, at hun / I føler, at jeg holder jer i “hånden” hele vejen.

Har hun en tendens til at føle sig lidt utryg ved at få taget billeder, så vil jeg garantere, at hun ikke kommer til at tænke på det, før EFTER vi er færdige.

Hvad skal hun medbringe til fotograferingen?

Inden fotograferingen modtager du en forberedelsesguide med hjælp til tøjvalg mv. Er fotograferingen en overraskelse, så hun ikke kender til den før på dagen, skal du pakke tasken for hende 🙂

Er det muligt at jeg også kan deltage i fotograferingen?

Jeg vil næsten sige, at du skal! Har I mulighed for begge to at deltage, får I oplevelsen sammen. 
Særligt hvis du går ALL IN på valentinsdag, kan I bruge det som springbræt til resten af dagen – så er make-up og hår sat. Det eneste jeg vil anbefale er, at I tager en lille slapper derhjemme, da det godt kan være lidt krævende at få taget billeder.

Har du graviditetskjoler hun kan låne?

Nej det har jeg ikke. I modtager en forberedelsesguide med anbefalinger til hvad, I skal medbringe af tøj og evt sko. 

Maja Rohde Sværke // StemningsFoto
CVR: 40664521

materiale © Maja Rohde Sværke 2019
2765 Ledøje

Tlf.: 61653178
Mail: kontakt@stemningsfoto.dk

Handelsbetingelser